Mengapa Anda Perlu Gunakan Felinna Beauty Inchloss LotionApabila bercakap mengenai diet atau untuk mengurangkan berat badan mungkin anda terfikir untuk mengambil program diet, meal supplement, vitamin dan senaman untuk menjadikan ia lebih efektif untuk diet anda.

Tetapi disamping itu penggunaan krim lotion juga penting untuk mengekalkan kulit yang sihat ketika proses penurunan berat badan berlaku.
Teknologi moden telah menyediakan cara dalam menghapuskan lemak yang tidak diingini dalam badan kita dan memberikan kesan yang positif pada kulit dengan mencipta krim yang juga mampu mengurangkan lemak badan.
Menurut kajian, beberapa krim atau lotion untuk penurunan berat badan boleh membantu dalam mengurangkan menghapuskan lemak badan dan tisu Adipose. Ini telah terbukti keberkesanannya. Adiposeadalah tisu atau lemak yang wujud dalam hati dan otot.

Felinna Inchloss Lotion

Kita biasa menggunakan lotion sebagai salah satu rutin harian untuk penjagaan kulit, dengan felinna losyen iamempunyai keistimewaan dimana anda boleh jadikan sebagai rutin harian untuk mengekalkan kulit yang sihat, membuang lemak dan juga sebagai wangian untuk badan kerana aromanya yang harum, wangi dan semulajadi.
Felinna Inchloss Lotion sejenis krim badan sesuai untuk wanita dan lelaki yang gemuk atau kurus dimana terdapat masalah lebihan isi atau kulit. Tidak semestinya yang berbadan gempal sahaja mempunyai lebihan isi atau kulit, yang kurus juga kadang kala mempunyai masalah lebihan isi ini. Jadi tiada masalah untuk anda mencuba Felinna Inchloss lotion.
Selain itu, bahan-bahan yang digunakan dalam proses pembuatan losyen Inchloss juga disahkan halal, selamat dan terhasil dari sumber alam semulajadi dan ianya juga mudah dibawa kemana sahaja.

Mengapa Anda Perlu Gunakan Felinna Inchloss Lotion

Felinna Inchloss Lotion bagus untuk kulit yang bermasalah seperti masalah kulit terlalu kering, selulit, rekahan ditapak kaki disamping itu ia berfungsi melembutkan kulit. Boleh disapu dimana-mana bahagian kulit yang ada rasa bermasalah dan tidak cantik.
Ia juga berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan. Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan.
Boleh disapu pada pipi dan dagu dengan sapuan nipis untuk menjadikan dagu lebih runcing dan menghilangkan dagu tembam atau berlipat, kulit leher melendut. Tidak digalakkan disapu dibahagian muka dan mata atau dibahagian berkulit sensitif.
Saiz pek yang mudah dibawa kemana-mana. Jadi pastikan satu botol Felinna Beauty Inchloss Lotion sentiasa ada di dalam beg anda.

Khasiat Felinna Beauty Inchloss Lotion

  • Mengandungi aroma wangian semulajadi yang menyegarkan.
  • Berkesan memecah lemak dan membuang angin dalam badan.
  • Membantu memberikan berat badan ideal dan kecergasan badan.
  • Mempunyai rumusan semulajadi.
  • Buatan Malaysia yang berkualiti dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), diluluskan oleh JAKIM dan mempunyai logo Halal.
  • Mengandungi aroma yang harum, tidak panas dan mampu membakar lemak dan menegangkan kulit.
  • Sesuai untuk mereka yang aktif.
  • Sesuai juga untuk golongan tua dan berumur – boleh dijadikan sapuan menghilangkan sakit-sakit badan dan otot selain berupaya untuk menyingkirkan angin dalam badan.

Cara Menggunakan Felinna Inchloss Lotion

Caranya sangat mudah hanya sapukan pada bahagian kulit yang bermasalah atau kelihatan tidak cantik sambil membuat urutan ringan dengan pusingan mengikut arah jam atau lawan jam sehinggan meresap sepenuhnya kedalam kulit.
Sapukan ke kulit anda dua kali sehari selepas mandi pagi dan malam. Ianya boleh digunakan oleh lelaki dan wanita. Untuk pasangan berkahwin anda juga boleh sama-sama menggunakan kerana aroma harumannya yang semulajadi

Keistimewaan Inchloss Lotion Felinna

Di formulasi dari bahan semulajadi yang selamat untuk semua. Boleh juga digunakan oleh untuk ibu menyusu atau mereka yang mengidap gastrik.
Wanita hamil juga boleh menggunakannya dengan syarat jangan disapu pada bahagian perut dan belakang pinggang. Ini merupakan antara keistemewaan Inchloss Lotion Felinna. Tidak terhad penggunaannya, boleh dipakai oleh sesiapa sahaja.
Sekiranya anda ada mengambil sebarang produk program diet atau dalam proses rawatan diet boleh juga gunakan Inchloss Lotion Felinna kerana ia juga mampu menambahkan kecepatan proses pembakaran lemak.
Selain menghilangkan lemak-lemak berlebihan dan selulit, ia juga memperbaiki dan merawat tekstur kulit badan agar lebih sihat, anjal, berseri serta memberikan wangian semulajadi.

Kebaikan Felinna Inchloss Lotion

Ianya antara salah satu proses mengelakkan penuaan dan kekedutan pada kulit. Disamping mengamalkan diet yang seimbang dan program senaman dengan menggunakan Felinna Beauty Inchloss Lotion juga mampu untuk menghapuskan lemak di bahagian-bahagian badan tertentu terutamanya lengan dan peha.
Ini boleh dianggap sebagai pilihan alternatif kepada masalah obesiti yang semakin meningkat dan kulit yang bermasalah.
Lazimnya kita tahu begitu banyak produk krim yang ada dipasaran. Pemilihan krim yang berkesan dan diiktiraf dan berkualitu amat penting sekali.
Terbukti dengan khasiat yang ada dalam Felinna Beauty Inchloss Lotion berkualiti dan berkesan dan selamat digunakan.
Dari sudut pandangan kesihatan, ia adalah salah satu amalan tip-tip sihat yang konvensional dalam program penurunan lemak badan. Ianya tidak akan menghampakan anda dan malah membuatkan anda merasa lebih selesa dan berpuashati dengan keputusannya.

Dapatkan Felinna Lotion Dari Kami

Sekiranya anda berminat untuk mendapatkan dan mencuba Felinna Inchloss Lotion, anda boleh berbuat demikian dengan menghubungi pihak kami. Kami antara pengedar Inchloss Lotion yang bergerak aktif memasarkan produk kecantikan ini.
Anda boleh menghubungi kami sama ada melalui telefon atau SMS ke 019 3098523 atau terus dengan meninggalkan komen di ruangan yang disediakan di bawah.

Harga Felinna Inchloss Lotion

Berikut harga bagi setiap Felinna Inchloss Losyen yang di jual 
Harga Inchloss Lotion Semenanjung: RM75
Harga Inchloss Lotion Sabah dan Sarawak: RM80
Kos Penghantaran Percuma.


Tiada ulasan:

Terima Kasih Daun Keladi...Nanti Datang Lagi....(^_^)